Turkka Stenlund

Turkka Stenlund

Turkka Stenlund

Turkka on yksi kokeneimmista Suomen PGA:n jäsenistä

Turkka Stenlundilla on rautainen kokemus golfvalmennuksesta. Hän on valmentanut ja kehittänyt Golfliiton urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa, sekä valmentanut golfareita junioreista senioreihin Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa. Hän on myös järjestänyt lukuisia pelivalmennusleirejä Etelä-Euroopan lomakohteissa yli 25 vuoden ajan.

Turkka on osallistunut lukuisiin eri golfkoulutuksiin ja -seminaareihin. Lisäksi hän on suorittanut lajivalmennus- ja lajitutkintoja monissa muissa urheilulajeissa.

Pitkän uransa aikana Turkka on toiminut myös liikunnanohjaajana, nuoriso-ohjaajana, palo- ja pelastussukeltajana ja liikuntakasvatusupseerina, sekä osallistunut SM- ja EM- tasolla seitsemän eri lajin kilpailuihin (painonnosto / voimannosto, miekkailu, nykyaikainen 5-ottelu, hiihto / ampumahiihto, triathlon, golf).

”Hallitsen useita valmennus- ja opetusmetodeja sekä pystyn soveltamaan ja hyväksikäyttämään muista  urhelulajeista tarpeellisiksi koettuja harjoitusmenetelmiä golftekniikan ja pelaamisen kehittämisessä.”

Tervetuloa mukaan kehittymään tavoitteellisesti!

Ilmoittaudu mukaan golfvalmennukseen tästä >>