Riikka Hakkarainen

Riikka Hakkarainen

Riikka Hakkarainen

Riikka on yksi Euroopan kokeneimmista golfin fysiikkavalmentajista

Riikka Hakkarainen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista kilpapelaajista. Hän on hamunnut urallaan tähän mennessä neljä kansainvälistä Tour-voittoa.

Pitkän uransa aikana Riikalla on ollut ilo ja kunnia treenata useiden huippuvalmentajien kuten Chuck Cookin ja Bill Morettin (molemmat Amerikan PGA:n vuoden valmentajia) alaisuudessa.

Kansainvälisten ja kotimaisten golfvalmentajien lisäksi hän on valmentautunut ja treenannut fysiikkaa Al Vermeilin (NBA-koripallo joukkueen Chigago Bull’sin fysiikkavalmentaja), Tapio Korjuksen (Soulin Olympiakisojen kultamitalisti keihäänheitossa) sekä Jarmo Ahosen (Suomen Olympiajoukkueen monivuotinen fysioterapeutti) kanssa sekä kouluttautunut pitkään ja laajasti golfin fyysisen harjoittelun kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa.

Swingi kuntoon Riikan opissa

Hyvin usein virheet swingissä ovat seurausta tiettyjen lihasvoima-, lihastasapaino- ja liikkuvuusominaisuuksien puutteista näkyen kompensaatioina ja virheinä swingissä. Toistettavuus ja pallonhallinta on vaikeaa tai usein jopa mahdotonta.

Valmennusviikonloppujen aikana tulet saamaan yksilöllistä valmennusta ja ”inside Tour” tietoa, miten harjoitella oikein ja tehokkaasti sekä miten parhaiten valmistaudut kauteen ja sinulle tärkeisiin kilpailuihin niin fyysisen treenaamisen kuin lajinkin kannalta.

Perustekniikan lisäksi paneudumme lähipelin ja griininlukemisen saloihin, jotka Riikan uran aikana olivat hänen salaisia aseitaan scooraamiseen.

Ilmottaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudu tästä >>