Planmeca Golf Areena – Vuosaari

Kehityt varmasti! Kaikki valmennuskurssimme herkut Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa talviharjoituskeskuksessa, lisäksi alennuksia omatoimiseen harjoitteluun sekä valmennuksen seurantaa väliviikkoina.

Valmennuksen aikataulu

Valmennusryhmämme aloittaa tammikuussa 7. – 8.1.2017.
Ryhmän yhteisharjoitukset ovat kerran kuussa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13 – 16.

Valmennuspäivät talvikaudella 2017:

7. – 8.1.
4. – 5.2.
4. – 5.3.
1. – 2. 4.

6. – 7.5, 3. – 4.6 ja 1. – 2.7 ( kolme ulkoleiriä )

Jokaiselle viikonlopulle on omat teemat ja tavoitteet. Talven tavoitteena on rakentaa harjoittelukaari, joka alkaa tekniikka-analyysistä jatkuen tekniikkaharjoitteluun ja monipuoliseen taidonhallintaan sekä tehokkaaseen toistettavuuteen pelin- ja kilpailunomaisesti pelikauden alkuun huipentuen toukokuun pelileiriin!

Lajiharjoitusten rinnalla kulkee vahvasti fyysinen ohjelma, joka tukee ja mahdollistaa asetetut lajitekniset ja taidolliset tavoitteet. Valmennuksemme avulla kompensaatiosi swingissä poistuu ja hallitset kehoasi tehokkaammin kentällä.

Valmennuksen kulku

Harjoitukset alkavat fyysisellä treenillä (1h), jonka jälkeen ryhmä jaetaan lähipeli- (1 h) ja swingi- (1 h) treeniryhmiin.

Käytössäsi on kaikki tarvittava: huippuanalysaattori (TrackMan) ja video oppimisesi tueksi niin golfiin kuin fyysiseen harjoitteluunkin.

Lisäksi osallistut tehokkaille ja ytimekkäille lajiluennoille, joissa saat tietoa eri lyöntien tekniikoista, lähipelistä, harjoittelun suunnittelusta ja rytmityksestä sekä sisäpiiritietoa ”Inside the Tour” Riikan kokemuksista harjoittelusta, fyysisestä treenistä sekä kilpailemisesta Tourilla.

Sinulle rakennetaan yksilöllinen harjoitus- ja kehitysohjelma, jota päivitetään talven aikana.

Jokaiselle oppilaalle tarjotaan myös mahdollisuus osallistua seurantatunneille, joita on kaksi kertaa kuussa. Seurantatunnin pituus on aina vähintään kaksi tuntia kerrallaan, jotta saat riittävästi aikaa oman pelisi kehittymiseen.

Hinta

Planmeca Golf Areenan valmennus: 235 euroa kuukaudessa / hlö.

Hinta sisältää:

– 6 tuntia pienryhmävalmennusta sekä 6 tuntia henkilökohtaista yksityisvalmennusta, joka tullaan jakamaan ryhmän jäsenten kesken
– Henkilökohtainen harjoitus- ja kausisuunnitelma golfiin
– Henkilökohtainen harjoitus- ja kausisuunnitelma fysiikkaharjoitteluun
– Laji analyysit
– Tarvittava valmennuksen etäseurannan
– Lyöntipaikkojen hallivuokrat
– Harjoituksissa tarvittavat pallot.

Ilmoittaudu kurssille pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudu tästä >>

Lisätietoja: Planmeca Golf Areena