Valmennuskurssit

Valmennuskurssimme on suunnattu kaikille tavoitteellisille golfareille, jotka haluavat pysyvästi parantaa omaa teknistä ja taidollista osaamistaan swingistä lähipeliin sekä suorituskykyä kentällä parempien fyysisten ominaisuuksien myötä.

Henkilökohtainen valmennusohjelma käyttöön

Kaikille valmennettaville laaditaan henkilökohtainen kehitysohjelma, niin golftekniikoiden kuin fyysisen harjoittelunkin osalta.

Valmennusohjelmia päivitetään kuukausittain ja aina tarvittaessa seurantatuntien yhteydessä.

Harjoitepakin avulla tekniikka kehittyy

Valmennettavat saavat kattavan ja henkilökohtaisesti räätälöidyn harjoitepakin jokaiseen pelin eri osa-alueeseen. Harjoitepakissa on lukuisia swingin ja lähipelaamisen tekniikkaa, tehoa ja tuloksia parantavia harjoitteita. Lisäksi Planmecan Golf Areenan valmennuskurssiin kuuluu monipuolinen fyysinen lajiliikevalikoima, joka auttaa sinua saavuttamaan golfilliset tavoitteesi ja unelmasi.

Golfharjoittelun fyysinen osio tukee ja antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja toteuttaa golfiin liittyviä erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja. Pelisi paranee huomaamatta.

Tekninen osaaminen, lyöntien tarkkuus, lyöntivalikoiman monipuolisuus, lyöntien tehokkuus sekä toistettavuus vahvistuvat ja paranevat.

Valmennusmetodimme lähtökohtana on varsinkin tekniikan opetuksessa edetä pala palalta ja lopuksi yhdistää oikein opitut liikkeet toimivaksi kokonaisuudeksi.

Lyöntianalysaattori ja videot apuna kehityksen seurannassa

Jokaiselle valmennuskurssilaiselle tehdään perusteelliset lyöntitestit, videoinnit ja analyysit pelin kaikilla osa-alueilla. Kehityksesi seurantaa helpottaa tasokas lyöntianalysaattori sekä laadukas videointilaitteisto.

Tervetuloa mukaan tavoitteelliseen ryhmään !

Riikka & Turkka