Planmeca Golf Areena

Planmeca Golf Areena Helsingin Vuosaaressa on Suomen suurin ja monipuolisin talviharjoituskeskus. Järjestämme Planmeca Golf Areenassa toisen syksyn 2016 kursseistamme.

Planmeca Golf Areena on Suomen suurin täyden palvelun golfkeskus talviharjoitteluun. Areena tarjoaa optimaaliset harjoitteluolosuhteet, nykyaikaisen välinevalikoiman ja viihtyisän ilmapiirin kahvioineen.

Hallissa on liki 4000 neliötä harjoittelutilaa, reilun 700 neliön lähipelialue, suuri golfkauppa, kahvila, golfsimulaattori sekä puitteet fysiikkaharjoittelulle. Lyöntipaikkoja on noin 40. Suuret lähipelialueet laadukkailla ja monipuolisilla tekonurmilla antavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella lähes ulkoviheriöiden tapaan.

Ilmoittaudu kurssille, joka järjestetään Planmeca Golf Areenalla tästä ->>

Planmeca Golf Areenan verkkosivuille tästä >>